Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Αρκαδικός: Πάει για Μπατή, «αρέσει» ο Ταπούτος!


Ο Αρκαδικός θέλει να παραμείνει στην Basket League για όσα περισσότερα χρόνια μπορεί και «αντέχει» και έτσι θέλει να «χτίσει» ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Δημοσίευμα του ebasket.gr κάνει λόγο για ενδιαφέρον των νεοφώτιστων για τον Μάριο Μπατή, τον παίκτη που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλων Πάτρας τη περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο είναι ευρέως γνωστό ότι δε θα συνεχίσει εκεί τη καριέρα του. Ο Αρκαδικός λοιπόν, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θέλει να ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες και ο 35χρονος γκαρντ αποτελεί από τους πρώτους στόχους της ομάδας με την ομάδα της Τρίπολης να έχει πλησιάσει τον παίκτη. Εξελίξεις αναμένονται στις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr, ο Αρκαδικός δε θα μείνει μόνο σε «θέλω» και θα προβεί σε αρκετές ακόμη κινήσεις που θα δημιουργήσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Ένας παίκτης που μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτό δεν είναι άλλος από τον ελεύθερο στην αγορά, Χρήστο Ταπούτο, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πέρσι να θυμίσουμε, έπαιξε για χάρη του Πανιωνίου, ενώ έχει παίξει με επιτυχία σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο παίκτης, αν και κάπως ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ενδιαφέρει τη νεοφώτιστη ομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη πρόταση κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου