Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Άρης: Κινητικότητα στο «κίτρινο» στρατόπεδο


Ο Άρης φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή η πιο δραστήρια ομάδα της Basket League σε θέματα μεταγραφικά, αφού οι «κίτρινοι» μετά τις τρεις αποκτήσεις τους έχουν καταθέσει και σε άλλους παίκτες πρόταση προκειμένου να ενισχυθούν... επικίνδυνα!

Μια ομάδα αντάξια της φανέλας και της ιστορίας τους είναι έτοιμοι να φτιάξουν στον Άρη και αυτό θα γίνει σε περίπτωση που ο ΜακΝιλ και ο Γουότερς πουν το τελικό «ναι», ενώ και αν ο ελπιδοφόρος Τσαλμπούρης θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του «Αυτοκράτορα».

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τις απαντήσεις των Τζέρελ ΜακΝίλ και Σλάβεν Τσούπκοβιτς αρχικά, στους οποίους έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση συνεργασίας. Επίσης μετά οι Τσαλμπούρης και Γουότερς είναι οι επόμενοι στους οποίους στοχεύουν οι «κίτρινοι». Ο πρώτος μάλιστα θα έχει επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Για τον Γουότερς φαίνεται σιγά σιγά τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν μετά τις συνεχείς πιέσεις προς το πρόσωπο του Αμερικανού που θεωρείται βασικός στόχος για παίκτης της περιφέρειας μαζί με τον ΜακΝίλ. Ο παίκτης που εντυπωσίασε τη περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Κολοσσού σιγά σιγά ρίχνει τις απαιτήσεις του και φαίνεται να υποκύπτει στην θέληση του Άρη να τον αποκτήσει.

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας να δεχθεί την «κιτρινόμαυρη» πρόταση, καθώς είναι θετικός στην περίπτωση μεταγραφής του στην τέταρτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου