Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πρόταση της Κράσνι για Βουγιούκα!


Πριν λίγες ημέρες, ΑΕΚ και Βουγιούκας είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν μαζί και όλα έδειχναν πως θα υπάρχει «γάμος», ωστόσο κάπου το θέμα «κόλλησε» και αυτό πάει να εκμεταλλευτεί η αντίπαλος της «Ένωσης» στο EuroCup, Κράσνι Οκτιάμπρ.


Η ρωσική ομάδα έχει καταθέσει σύμφωνα με το sdna.gr μια πολύ καλή πρόταση στον Έλληνα σέντερ και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα τον προσεγγίσουν και πάλι για να αποσπάσουν την υπογραφή του, ή αυτός θα καταλήξει στα 30 του για δεύτερη φορά στη καριέρα του στη Ρωσία (είχε περάσει και από την Ούνικς Καζάν, 2012-14) κάτι που σκέφτεται καλά πριν πάρει την απόφαση να κάνει.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και λίγες μέρες πριν, ο Βουγιούκας ζήτησε μια καλύτερη πρόταση από τη «Βασίλισσα», ωστόσο αυτή δεν ήρθε μέχρι στιγμής και αυτό φαίνεται να είναι το πρόβλημα που μένει στάσιμο προκειμένου να ανακοινωθεί ο ομογενής «ψηλός». Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του καθώς θα αποφασίσει αν θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και θα επαναπατριστεί ή αν θα παίξει στη Ρωσία για χάρη της Κράσνι και θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου