Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Εγκρίθηκε η κατασκευή νέου γηπέδου στο Μιλγουόκι!


Η Επιτροπή του Wisconsin State ενέκρινε την κατασκευή νέου γηπέδου στο Milwaukee.



Εδώ και καιρό οι φίλοι των Milwaukee Bucks φοβόντουσαν ότι η ομάδα τους θα άλλαζε πόλη. Το γεγονός ότι το γήπεδο των Bucks ήταν μικρό και παλιό, αλλά και ότι το Milwaukee είναι μία από τις μικρότερες αγορές στις ΗΠΑ τους είχε κάνει όλους να ανησυχούν, με το ΝΒΑ να έχει ζητήσει από τους Ιθύνοντες του συλλόγου την κατασκευή νέου γηπέδου που να πληροί τα σύγχρονα στάνταρ. Όπως φαίνεται, όμως, τα πρόβλημα του γηπέδου μάλλον λύθηκε!

Όπως έγινε γνωστό, η Επιτροπή του Wisconsin State ενέκρινε την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή, δεσμευόμενη μάλιστα να δώσει 250 εκατ. δολάρια από τα δημόσια έσοδα για να βοηθήσει! Έσοδα τα οποία θα προκύψουν κυρίως από φόρους που θα επιβληθούν στους Πολίτες του Milwaukee, με τους Ιθύνοντες των Bucks να αναμένεται από την πλευρά τους να βάλουν κι αυτοί άλλα 250 εκατ. δολάρια. Παράλληλα, θα υπάρξει ακόμα μία προσαύξηση 2 δολαρίων στα εισιτήρια των αγώνων της ομάδας.

Το Νομοσχέδιο για την κατασκευή του νέου γηπέδου πέρασε με ψήφους 52-34, με το ενδιαφέρον της υπόθεσης να είναι πως η συγκεκριμένη συμφωνία είχε την στήριξη τόσο των Ρεπουμπλικάνων όσο και των Δημοκρατικών. “Οι Bucks δεν θα μείνουν απλώς στο Wisconsin, αλλά σύντομα θα ξεκινήσουμε ένα μετασχηματιστικό σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης που θα συμβάλει στην αναζωογόνηση της κοινότητας και της περιοχής μας” δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος των Bucks, Peter Feigin, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για την έγκριση για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Πηγή: nba.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου