Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Σε κλινική ο εθισμένος Λόσον!


Ο Τάι Λόουσον των Ντένβερ Νάγκετς συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο και για να γλιτώσει τη φυλάκιση θα μπει για 30 μέρες σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης!

Ο δικηγόρος του Λόουσον είπε στο δικαστή στο Ντένβερ πως το Σάββατο (18/7) ο πελάτης του θα εισαχθεί στην ειδική κλινική του Cliffside στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας: “Είναι ένα νέο πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και θα το κάνει ο Τάι”, είπε ο δικηγόρος κ. Στάινμπεργκ στο δικαστή.

Πρόκειται βέβαια για μια κλινική διασημοτήτων όπου διάφοροι καλλιτέχνες (ή αθλητές) έχουν εισαχθεί για να γλιτώσουν από τον εθισμό τους στο αλκοόλ ή στα ναρκωτικά, όχι πάντα με επιτυχία. Πολλές φορές έχει διαπιστωθεί πως το κάνουν για να γλιτώσουν τα “κάγκελα”, αλλά ο εκάστοτε δικαστής δεν μπορεί να το αντικρούσει.

Ο Λόουσον πάντως πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του, την ίδια στιγμή που πολλοί στο Κολοράντο υποστηρίζουν πως πρέπει να δοθεί να ανταλλαγή και δεν βοηθάει ιδιαίτερα τους Νάγκετς η παρουσία του ως βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας.

Άρθρο: sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου