Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Άρης: Αλλάζει επίπεδο με γκαρντ - «φωτιά»!


Ο Άρης στοχεύει να «κλείσει» τους δυο γκαρντ και να φτιάξει ένα δίδυμο στις θέσεις «1» και «2», κυριολεκτικά φωτιά!

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία του Τζέρελ ΜακΝίλ με τους «κίτρινους», με τον παίκτη να είχε στη σεζόν του φέτος στο NBDL 18.5 πόντους κατά μέσο όρο ενώ και έξι παρουσίες με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι ωστόσο παρόλα αυτά τον άφησαν ελεύθερο! Ο 28χρονος γκαρντ φαίνεται να είναι όχι μόνο σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άρη αλλά και να έχει πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Εφόσον λοιπόν «κλείσει» το θέμα του ΜακΝίλ ο Άρης θα έχει να στοχεύει στον Ντομινίκ Γουότερς μόνο. Έναν παίκτη που θα «θέλω» του οικονομικά είναι γνωστά και γιαυτό κρατάνε τους ανθρώπους του «Αυτοκράτορα» σε απόσταση από την περίπτωσή του. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει βρει κάποια ομάδα η οποία να του δίνει τουλάχιστον 100.000 δολάρια τον χρόνο, όπως επιθυμεί. Σε αυτό πάνω θα «πατήσει» η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προκειμένου να τον κάνει δικό της. Ο Γουότερς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του Κολοσσού να θυμίσουμε πως είχε 12.6 πόντους και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Σε περίπτωση που οριστικοποιηθούν οι δυο αυτές μεταγραφές, ο Άρης κυριολεκτικά θα ανέβει επίπεδο και θα είναι ίσως και το φαβορί μαζί με την ΑΕΚ για την κατάληψη της τρίτης θέσης, ενώ ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν είναι πολύ δραστήριος στην αγορά για να ξέρουμε πως θα είναι δομημένο το ρόστερ του ενόψει της σεζόν 2015-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου