Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ανταλλαγή Νάγκετς-Ρόκετς, μέσα και ο «Παπ»!


Τέσσερις παίκτες θα στείλουν οι Χιούστον Ρόκετς στους Ντένβερ Νάγκετς προκειμένου να αποκτήσουν τον Τάι Λόσον, ανάμεσά τους και ο Κώστας Παπανικολάου!

Ο Έλληνας φόργουορντ μπορεί να είναι πολύ καλά στο Χιούστον, ωστόσο μπορεί και να μετακομίσει στο Ντένβερ, αφού οι «ρουκέτες» θέλουν πολύ τον Τάι Λόσον (είχε ακουστεί και για τους Νικς) και σύμφωνα με πληροφορίες του Yahoo Sports θα υπάρξει πρόταση ανταλλαγής των Κώστα Παπανικολάου, Πάμπλο Πριτζιόνι, Τζόι Ντόρσεϊ, Νικ Τζόνσον και ένα draft pick του 2016 για να υπογράψουν τον Λόσον.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ τις τελευταίες μέρες μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, προκειμένου να γλυτώσει τη φυλάκιση, και έτσι το Χιούστον (με ένα μικρό ρίσκο) θέλει να του προσφέρει ένα διαφορετικό περιβάλλον σε μια άλλη πολιτεία έτσι ώστε να τον βοηθήσει να απομακρυνθεί από το αλκοόλ.

Πάντως, σε περίπτωση που δεν γίνει ανταλλαγή, ο Πάμπλο Πριτζιόνι αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Ρόκετς μέσα στο επόμενο 24ωρο, με τον έμπειρο παίκτη να λαμβάνει 440 χιλιάδες δολάρια. Το Ντένβερ θα δώσει στον Εμάνουελ Μούντιε τον ρόλο του βασικού πλέι μέικερ που θα οργανώνει την ομάδα. Ο Μούντιε να θυμίσουμε είναι γεννημένος στο Κονγκό και επιλέχθηκε από τους Νάγκετς στο νο.7 του φετινού ντραφτ.

Ο Λόσον ήταν επιλογή στο νο. 18 του draft pick του 2009 και τα πρώτα έξι χρόνια της καριέρας του τα έχει περ΄σει στο Ντένβερ και μέτρησε κατά μέσο όρο 15.2 πόντους και 9.6 ασίστ ανά παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου