Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Θα ελευθερώσει τον Κώστα το Ντένβερ!


Οι Ντένβερ Νάγκετς δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το συμβόλαιο του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει από μόνος του την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Να θυμίσουμε ότι ο Παπανικολάου «μετακόμισε» στο Ντένβερ ως ανταλλαγή μαζί με τον Τζόι Ντόρσεϊ, προκειμένου να πάει στο Χιούστον ο Τάι Λόσον. Κάποιες ομάδες ήδη φαίνεται να «γλυκοκοιτάζουν» τον Κώστα εφόσον μείνει ελεύθερος, κάτι που θα γίνει και με τον άλλον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο «Παπ» έχει πολλές πιθανότητες να βρει άλλη ομάδα ως ελεύθερος, εφόσον αποφασίσει αυτό το Ντένβερ και έτσι οι Νικς και οι Ρόκετς σκέφτονται την επιλογή του, αλλά εφόσον γίνει free agent. Αν συμβεί αυτό και οι Νάγκετς δεν τον ανταλλάξουν με άλλη ομάδα, ο Έλληνας φόργουορντ θα ζητήσει λιγότερα χρήματα από τα 5 σχεδόν εκατομμύρια που προβλέπουν οι απολαβές του για φέτος και έτσι θα ενδιαφέρει ξανά τις «ρουκέτες».

Από την άλλη όμως και οι Νιου Γιορκ Νικς σκέφτονται τη περίπτωσή του, διότι θα ζητήσει γύρω στα τρία εκατομμύρια (όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις), ποσό δηλαδή που η ομάδα της Νέας Υόρκης μπορεί να δώσει για τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία. Βέβαια εκτός από τις περιπτώσεις της αποδέσμευσης και της ανταλλαγής, οι Νάγκετς έχουν στο μυαλό τους και την περίπτωση του να τον κρατήσουν στο ρόστερ έτσι ώστε να είναι μπακ απ των Γκαλινάρι-Τσάντλερ. Πιο πιθανό όμως, παραμένει, το σενάριο της αποδέσμευσης.

Η επιλογή των Νικς για τον Παπανικολάου μπορεί να είναι και η καλύτερη καθώς θα είναι μπακ απ βέβαια και πίσω από τον σταρ και ηγέτη των Νικς, Καρμέλο Άντονι, ωστόσο θα έχει πιθανότητες εξέλιξης σε μια ομάδα που δεν θα πάει τη νέα χρονιά για πρωταθλητισμό. Το γνώριμο περιβάλλον των Ρόκετς και οι φιλίες που έχει αναπτύξει στο Χιούστον μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ της επιστροφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου