Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Τζορτζ: «Είμαι ο ηγέτης και θέλω τον τίτλο του MVP»!


O Paul George βρέθηκε σε καμπ στην Κίνα, όπου μιλώντας σε θαυμαστές του έβαλε ψηλά τον πήχη ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Paul George έχει υψηλούς στόχους και δεν το κρύβει. Ο σταρ των Pacers βρέθηκε στην Κίνα πριν μερικές ημέρες για διαφημιστικούς λόγους, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετό κόσμο. Και σε μία από αυτές τις συνομιλίες του δεν δίστασε να θέσει τον στόχο του ενόψει της επόμενης χρονιάς: Να αναδειχθεί MVP της σεζόν στο ΝΒΑ!

“Όταν έγινα ντραφτ ερχόμουν από τον πάγκο και αρχικά προσπάθησα να γίνω βασικός. Όταν τα κατάφερα,  ακολούθως ήθελα να γίνω All Star. Και, τώρα, θέλω να αναδειχθώ MVP του ΝΒΑ. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μου”!

Ο George, ο οποίος την περασμένη σεζόν πήρε μέρος μόλις σε 6 αγώνες λόγω του φρικιαστικού τραυματισμού του στο πόδι, παραδέχθηκε ακόμα ότι η φυγή παικτών όπως ο Roy Hibbert και ο David West θα αλλάξει το στυλ της Indiana, αλλά και τον δικό του ρόλο, αφού πλέον είναι ο ξεκάθαρος σταρ των Pacers: “Σίγουρα θα υπάρξουν συγκρίσεις με την περσινή ομάδα, αλλά εγώ ως ο ηγέτης της πρέπει να κερδίσω τον σεβασμό των νέων συμπαικτών μου και να τους βοηθήσω να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Στο τέλος των δηλώσεών του, μάλιστα, δεν δίστασε να πει μία καλή κουβέντα και για το νέο συμπαίκτη του, Monta Ellis: “Ο Monta είναι καλός παίκτης, ο οποίος θα μας βοηθήσει πολύ ειδικά στην επίθεση. Μπορεί να μας ανοίξει το γήπεδο και να στηριχθούμε πάνω του για να μας δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση. Πραγματικά μου άρεσε πολύ η απόφαση της ομάδας να προχωρήσει στην απόκτησή του”.

Άρθρο: nba.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου