Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Παναθηναϊκός: Ύστατη προσπάθεια για Λάσμε!


Μπορεί η συμφωνία μεταξύ του Λάσμε και του Παναθηναϊκού να «χάλασε» με τον δεύτερο να επιλέγει την καλύτερη οικονομική πρόταση της Γαλατάσαραϊ, ωστόσο οι «πράσινοι» φαίνεται να μην έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

Εξελίξεις δρομολογούνται προκειμένου να επιστρέψει ο Στέφαν Λάσμε στο «τριφύλλι» και να ενισχύσει τη φροντ λάιν ενόψει της νέας χρονιάς. Το σίριαλ του πρώην παίκτη της Αναντολού Εφές με τη Γαλατά και τον Παναθηναϊκό τελικά δεν θα έχει κακό τέλος (τουλάχιστον προς το παρών) για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, αφού θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να αποσπάσουν τη θετική του απάντηση.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, διότι μέσα υπήρχε ένας όρος, ο οποίος του έβαζε πρόστιμο σε περίπτωση που βρισκόταν θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης, αφού πλέον οι «πράσινοι» είναι πολύ αυστηροί με τέτοια ζητήματα μετά το θέμα του Τζέιμς Γκιστ. Ο Λάσμε θα έχει πάλι κάποιες ώρες να αποφασίσει για την τρίτη κατά σειρά βελτιωμένη πρόταση της τουρκικής ομάδας αλλά και τη νέα πρόταση του επί δυο χρόνια συλλόγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου