Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Επιστρέφει Ευρώπη ο Σβεντ (;)


Στην Ευρώπη είναι πιθανό να συνεχίσει τη καριέρα του ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος παρά το καλό τελείωμα της σεζόν με τους Νικς είχε προσφορές από ομάδες του ΝΒΑ, οι οποίες δεν του «άρεσαν».

Ο ίδιος ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις προτάσεις που δέχθηκαν από ομάδες του NBA και έτσι η επιστροφή στην Ευρώπη δεν αποκλείεται καθόλου για τον Ρώσο γκαρντ.

Ο 27χρονος παίκτης μαζί με τον ατζέντη του θα κοιτάξουν προσφορές που θα υπάρξουν από ευρωπαϊκούς συλλόγους με τη Μπαρτσελόνα (σύμφωνα με το eurohoops.net) να είναι μια εκ των διεκδικητών του Σβεντ. Ο πρώην παίκτης των Νικς, τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μακρυά από την Ευρώπη, αφού τελευταία φορά έπαιξε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περίοδο 2010-2012, στην οποία ωστόσο ανήκε από το 2006, όμως δόθηκε δυο φορές δανεικός, μια στη Κίμκι (2007) και μια στη Ντιναμό Μόσχας (2009-2010).

Το 2012 έπαιξε για πρώτη φορά στο κορυφαίο και θεαματικότερο πρωτάθλημα του κόσμου με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στους οποίους έμεινε μέχρι τη μέση της επόμενης σεζόν. Το 2014 τον βρήκε να πηγαίνει στους 76ers ενώ τη περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με τους Ρόκετς, από τους οποίους ανταλλάχθηκε και βρέθηκε στους Νικς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου