Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τα τυπικά μόνο για Μαυροκεφαλίδη!


Την κίνηση... ματ έκανε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη!
Σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας "Πράσινη", ο διεθνής πάουερ φόργουορντ αποτελεί παίκτη του "τριφυλλιού" και απλά απομένει η ανακοίνωση που θα επισημοποιήσει την συμφωνία.
Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα είχε αργά το βράδυ της Τρίτης συνάντηση με τον πρόεδρο της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπου και συμφώνησαν για να συνεχίσει ο παίκτης στους νταμπλούχους Ελλάδας.
Ο παίκτης αποτελούσε επιθυμία και του Ολυμπιακού, που πάντως το μεσημέρι της Τρίτης απέσυρε ουσιαστικά το ενδιαφέρον, αφού υπήρχε διαφορά στο οικονομικό, με το τον Παναθηναϊκό να κινείται γρήγορα κατόπιν εισήγησης του Αργύρη Πεδουλάκη και να τον κλείνει.
Μέσα στην ημέρα θα οριστικοποιηθεί το deal και ο παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από δυο χρόνια, όπου έπαιξε στην Αγ. Πετρούπολη και κατόπιν στους Καταλανούς.
Την περασμένη περίοδο, ο Μαυροκεφαλίδης είχε 14,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurocup με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στη VTB League είχε 15,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα.
Με την Μπαρτσελόνα σε 12 ματς είχε 6,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο στα ισπανικά play offs.
Καλοβλέπει και Μπατή
Εξάλλου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν την περίπτωση του Μάριου Μπατή. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να προσθέσει έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια της ομάδας του για να δώσει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ του και μελετάει τον άσο του Πανιωνίου.
Πηγή: woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου