Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Άρης: Προσπαθεί για Καββαδά


Το παιχνίδι της υπομονής παίζει ο Άρης στην υπόθεση του Βασίλη Καββαδά… Θέλει τον παίκτη, προσπαθεί να τον αποκτήσει, αλλά χρειάζεται το σωστό τάιμινγκ και ο σωστός τρόπος για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.
Ο παίκτης γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Άρη και είναι γεγονός ότι βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική να μπει στην ομάδα εργασίας των κίτρινων. Αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον ίδιο, ίσως να ήταν ήδη παίκτης του Άρη, όμως υπάρχει το συμβόλαιο που έχει με τον Πανιώνιο.
Οι κυανέρυθροι το έχουν πάρει απόφαση ότι ο Καββαδάς δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ο Ηλίας Λιανός διαπιστώνει ότι κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη χωρίς να εισπράξει οικονομικά ανταλλάγματα και θέλοντας και μη θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.
Κάπου εδώ αρχίζει η… υπομονή. Ο Άρης έχει συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο φυσικά και δεν χρειάζεται να αναλυθεί. Υπάρχει αισιοδοξία ότι από τη στιγμή που και ο παίκτης θέλει να παίξει στον Άρη οι πιθανότητες αυξάνονται για να ντυθεί από τώρα στα κιτρινόμαυρα, αλλά πάνω από όλα υπομονή.
Είναι γεγονός πως αυτή τη στιγμή «αντίπαλος» του Άρη δεν υπάρχει. Φυσικά αν προκύψει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, τότε σαφώς οι κίτρινοι θα χάσουν έδαφος, αλλά δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα πως μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον από τους δύο «αιώνιους». Αν υπήρχε, θα είχε ήδη εκφραστεί.
Πηγή: pressaris.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου