Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Τρίκαλα: Ανανέωσε ο Φούντας


Ο Γιώργος Φούντας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Τρικάλων, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, μετά τη συμφωνία των δυο πλευρών. Ο αρχηγός της ομάδας, βοήθησε πολύ έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Α1 και με δηλώσεις του είπε πως είναι έτοιμοι να αφήσουν το στίγμα τους και στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Η Aries Trikala BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Φούντα. Η πείρα του, οι ικανότητες του, η αναμφισβήτητη συνεισφορά του στις διαδοχικές ανόδους της ομάδας αλλά και ο εξαιρετικός του χαρακτήρας δεν άφησαν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα αυτά άλλωστε, ο Γιώργος είναι η σημαία της ομάδας μας και θα συνεχίσει να την κρατά ψηλά και στην Α1».

Μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών ο Γιώργος Φούντας τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος αλλά και ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην οικογένεια της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων και πως για δεύτερη φορά στην καριέρα μου θα παίξω στην Α1 με τις δύο ομάδες μπάσκετ της πόλης μου που σημείωσαν ανόδους στην μεγάλη κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα, τόσο την παλιά διοίκηση όσο και την νέα διοίκηση, τον προπονητή αλλά και τους συμπαίκτες μου γιατί ότι καταφέραμε μέχρι σήμερα ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς. Με την βοήθεια και του φανταστικού μας κόσμου πιστεύω ότι θα αφήσουμε το στίγμα μας και στην μεγάλη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου