Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ηλυσιακός: «Ευχόμαστε στον μάνατζερ καλά κέρδη»!


Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΚΑΟΔ, με την ΚΑΕ Ηλυσιακός να επιτίθεται κατά του μάνατζερ του παίκτη στον οποίο ευχήθηκε καλά κέρδη. Επίσης όπως τονίζει η ανακοίνωση, ο Ηλυσιακός έχει τον τρόπο να βγάλει κι άλλα τέτοια ταλέντα σαν τον Σπυριδωνίδη.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

«Η KAE ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο πρόεδρος, Παντελής Γαμπιεράκης, εύχονται στον αθλητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, καλή συνέχεια στην καριέρα του. Στο δε μάνατζερ του καλά κέρδη. Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ναι μεν αναγνωρίζει τα λάθη του, πλην όμως θεωρούμε άδικο να τυλίγουμε δικά μας παιδιά, σε μια κόλλα χαρτί. 
 
 Για μας άλλωστε αποτελεί προτεραιότητα η επιθυμία να φοράς τη φανέλα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ και να νιώθεις χαρά και τιμή που είσαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. 
 
 Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ξέρει τον τρόπο να αναδεικνύει ταλέντα σαν τον Σπυριδωνίδη και να μην εκβιάζει την "εξέλιξη" τους για να βγάλει μεροκάματο όπως ο κάθε μάνατζερ. Το ποιος χάνει και ποιος κερδίζει, εν τέλει, θα φανεί στην πορεία του χρόνου. Εμείς συνεχίζουμε με συνέπεια και συνέχεια το έργο μας, ώστε Ελληνόπουλα όπως ο Σπυριδωνίδης να βρίσκουν χώρο στο ελληνικό μπάσκετ. Κι είναι άλλο να ζεις για τους Σπυριδωνίδηδες από το να ζεις από τους Σπυριδωνίδηδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου