Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Οι Γκρίζλις για Καλάθη!


Σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα οι Grizzlies βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Mavericks για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Νικ Καλάθη.
Στο Dallas περίμεναν τέσσερα χρόνια τον Νικ Καλάθη, δήλωναν ότι πιστεύουν πολύ στον Ελληνοαμερικανό γκαρντ, ωστόσο σιγά-σιγά φαίνεται να αφήνουν την περίπτωσή του. Μετά την απόκτηση των Jose Calderon, Gal Mekel, αλλά και την επιλογή του Shane Larkin στο φετινό ντραφτ, παικτών δηλαδή που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Καλάθη, έγινε σαφές ότι οι Mavericks στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις. Και κάπου εδώ έρχονται οι Grizzlies.
Στους Ιθύνοντες του Memphis φαίνεται ότι αρέσει η ιδέα της απόκτησης του Ελληνοαμερικανού γκαρντ, είτε για να τον φέρουν άμεσα στο ΝΒΑ, είτε για να περιμένουν ένα με δύο χρόνια ακόμα, μέχρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα. Και σύμφωνα με δημοσίευμα του δικτύου ESPN βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του, προσφέροντας σαν αντάλλαγμα μελλοντικά ντραφτ πικ.
 Σε περίπτωση που τα δικαιώματα του Καλάθη καταλήξουν στο Memphis, τότε σαφώς και θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να έχει ρόλο στην ομάδα από ότι αν πήγαινε στο Dallas, αφού βασικός πόιντ γκαρντ των Grizzlies είναι μεν ο εξαιρετικός Mike Conley, αλλά πίσω από αυτόν υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Tony Wroten, ο οποίος απογοήτευσε στο Summer League του Las Vegas.
Πηγή άρθρου: nba.sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου