Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Σίμτσακ: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι»


Για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο μίλησε ο Βασίλης Σίμτσακ σε συνέντευξή του στη SportDay. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, σχολίασε για το πως πήρε την απόφαση να φορέσει τα «κυανέρυθρα», την περσινή πολύ καλή χρονιά του Ικάρου Καλλιθέας ενώ δεν παρέλειψε να πει τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικότερα:

Για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τους Νεοσμυρνιώτες:
«Έκανα μεταβατικές προπονήσεις μετά το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για μένα. Ήταν καταλυτικό αυτό για να πάρω πολύ εύκολα την απόφαση. Είναι κίνητρο να αγωνίζομαι στην Τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος που με κάνει να ανεβαίνω κι επίπεδο».
Για το κλίμα που συνάντησε στον Πανιώνιο:
«Έχω κάνει μόνο δύο προπονήσεις με τον Πανιώνιο. Από τα λίγα που έχω δει, είναι σαν οικογένεια. Αισθάνομαι σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα. Βέβαια, είναι εξαιρετικό αυτό που επικρατεί καθώς όλοι με αγκάλιασαν, από το τεχνικό τιμ μέχρι και τους παίκτες. Φαίνεται πως θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα και έχω να προσφέρω πάρα πολλά».
Για τους στόχους της ομάδας:
«Είναι πάντα υψηλοί. Ο σκοπός της ομάδας είναι να παραμείνει στην τριάδα, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε γιατί μιλάμε για μια ιστορική ομάδα σαν τον Πανιώνιο που πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις».
Για την προηγούμενη ομάδα του:
«Ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά του Ικάρου. Φτάσαμε για πρώτη φορά στα πλέι οφ και κάναμε ρεκόρ νικών για την ομάδα στην Α1. Πλέον μεταφέρεται στη Χαλκίδα κι εύχομαι να αγκαλιαστεί από τον κόσμο της περιοχής, καθώς ο Ίκαρος έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου