Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πανελευσινιακός: Δυνατά για Παπαμακάριο!


Τον Μανώλη Παπαμακάριο έχουν ως πρώτο στόχο στον Πανελευσινιακό αφού ήδη ο Γιώργος Σαραφίγκας έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της ομάδας της Ελευσίνας για τον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή. Αξιοσημείωτο είναι πως ο 33χρονος γκαρντ ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς «εξετάζουν» σοβαρά την περίπτωσή του με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Σίγουρα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταθέσει επίσημη πρόταση θα έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του Παπαμακάριου αφού η συμμετοχή του στο EuroCup αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα φορέσει τη φανέλα των «σταχυοφόρων» οι οποίοι δίνουν και... «τα ρέστα τους» για την απόκτηση του έμπειρου παίκτη ο οποίος πέρσι φορούσε τη φανέλα της Λαγκούν Άρο.

Ελπίδες σίγουρα υπάρχουν αφού από τη μια είναι ο ΠΑΟΚ με το EuroCup και οι φιλοδοξίες για μια σεζόν ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και από την άλλη ο Πανελευσινιακός ο οποίος του δείχνει πόσο πολύ τον εμπιστεύεται και εννοείται πως θα παίξει σε πολλούς αγώνες του νέου πρωταθλήματος ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφή σε περίπτωση που αποδεχθεί την πρότασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου