Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Νέα Κηφισιά: Μελισσαράτος και Φαγιέ


Η Νέα Κηφισιά δεν αστειεύεται και θέλει να παραμείνει στην Α1 πάση θυσία. Μετά την σπουδαία απόκτηση του Δημήτρη Τσαλδάρη, οι άνθρωποι των νεοφώτιστων ψάχνουν να βρουν λύσεις για τη φροντ λάιν με τον Πέτρο Μελισσαράτο να βρίσκεται κοντά στη συμφωνία του με την ΑΕΝΚ σύμφωνα με πληροφορίες του basketworld.gr (με δανεισμό από τον Παναθηναϊκό). Εκτός όμως από την περίπτωση του Έλληνα διεθνή με την Εθνική Νέων, σέντερ οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές φαίνεται να είναι του Σενεγαλέζου φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου, Μοχάμεντ Φαγιέ ο οποίος μέτρησε 10 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 1.4 τάπες ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο πραγματοποιώντας αρκετά καλή σεζόν βοηθώντας την ομάδα του μάλιστα, να μπει στα πλέι οφ. Ο συγκεκριμένος καλαθοσφαιριστής φαίνεται να έχει βρεθεί και στο στόχαστρο του Περιστερίου όμως μια τέτοια μετακίνηση είναι πολύ δύσκολη λόγω οικονομικών δυσκολιών της Αθηναϊκής ομάδας.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος επίσης έχει δεχθεί κρούση για να επιστρέψει στο Περιστέρι ως δανεικός, μετά από μια αρκετά καλή χρονιά στους «κίτρινους» ενώ η περίπτωσή του δεν προχώρησε και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τον δανείσει στη Νέα Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου