Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Πανιώνιος: Στο... κόλπο για Φαγιέ!


Κοντά στην απόκτηση του Μοχάμεντ Φαγιέ βρίσκεται ο Πανιώνιος ο οποίος με τον 27χρονο Σενεγαλέζο, να είναι σημαντική λύση για την φροντ λάιν του Ιστορικού. Έχουν υπάρξει συζητήσεις με τον φόργουορντ/σέντερ που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ίκαρο Καλλιθέας (τότε, γιατί τώρα είναι Ίκαρος Χαλκίδας), πραγματοποίησε καλή χρονιά και βοήθησε την ομάδα να μπει στα πλέι οφ.

Οι συζητήσεις του παίκτη με την αθηναϊκή ομάδα, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και αν όλα κυλήσουν ομαλά, αναμένεται να υπογράψει με τους «κυανέρυθρους» μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Εκτός απροόπτου ο καλαθοσφαιριστής θα συνεχίσει στον Πανιώνιο, με την Νέα Κηφισιά ωστόσο να είναι στη... γωνία και να περιμένει κάτι να στραβώσει για να μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του υψηλόσωμου (2,08 μ.) παίκτη.

Αποκλειστικές πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr αναφέρουν πως ο Μοχάμεντ Φαγιέ βρίσκεται και στο στόχαστρο του Ρεθύμνου και έτσι το έργο της Νέας Κηφισιάς δυσκολεύει ακόμα περισσότερο αφού σε περίπτωση που υπάρξει απρόοπτο στη συμφωνία του Σενεγαλέζου με τον Πανιώνιο, οι κρητικοί θα κινηθούν αστραπιαία για να τον ΄φέρουν στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου