Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Τζήμας: «Ικανοποιημένος που ανανέωσα»


Ο κόουτς της ομάδας των Τρικάλων που κατάφερε να την ανεβάσει στην Α1 μετά από πολλές δυσκολίες κάνοντας ότι περισσότεροι μπορούσε ενώ δεν παρέλειψε να δώσει στους παίκτες του να πιστέψουν στην άνοδο. Ο Γιάννης Τζήμας, από χθες έγινε και επίσημα γνωστό, πως θα συνεχίσει στον πάγκο των Τρικάλων με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει:

«Αισθάνομαι ικανοποίηση και περηφάνια που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων. Πέρυσι με την συμβολή της διοίκησης, των παικτών, των συνεργατών μου και των φιλάθλων καταφέραμε κόντρα στις προβλέψεις να φέρουμε την ομάδα στην Α1.
Για να μπορέσουμε να αφήσουμε το στίγμα μας και στην μεγάλη κατηγορία, απαιτείται η καλή διάθεση όλων, σύνεση, ταπεινότητα και σκληρή δουλειά για την δημιουργία μιας ομάδας που θα διεκδικεί με πάθος και αξιώσεις το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι μια πραγματική γιορτή και έτσι πρέπει να το δούμε όλοι.
Ο κ. Αχιλλέας Ρουσιαμάνης και η εταιρεία Aries έχουν το όραμα για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδος και σε συνεργασία με τους Δημήτρη Σιαφαρίκα, Βαγγέλη Φρύδα θα προχωρήσουμε με την ίδια φιλοσοφία.
Τους ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν.  Για μένα το μεγαλύτερο κίνητρο ήταν και είναι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου».
Πηγή συνέντευξης: trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου