Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ολυμπιακός: Κατέληξε σε Μάρτιν


Το έψαξαν από εδώ, το έψαξαν από εκεί και φαίνεται πως κατέληξαν στον Καρτίερ Μάρτιν! Ο Αμερικανός φόργουορντ (28χρ., 2.01μ.) φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση που άφησε «κενή» ο Κώστας Παπανικολάου στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αφού συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία στις θέσεις των σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ, ενώ φημίζεται για το μακρινό του σουτ! Μάλιστα σε ένα ματς με το Γκόλντεν Στέιτ ευστόχησ έξι φορές έξω από τα 6.75μ. εχοντας πετύχει 23 πόντους συνολικά.
Ο Μάρτιν είναι γνώστης και της ευρωπαϊκής πραγματικότητας, αφού έχει αγωνιστεί τόσο στην Τουρκία για λογαριασμό της Αντάλια (8,9π.) όσο και στην Ιταλία και δη στην Μπενετόν Τρεβίζο (11,5π.). Είναι απόφοιτος του Κάνσας, ενώ δεν έγινε ποτέ ντραφτ.
Επίσης έχει περάσει και από το πρωτάθλημα της Κίνας, ενώ έχει αγωνιστεί τέσσερις διαφορετικές φορές στο NBDL και πιο συγκεκριμένα στους Αϊόβα Ένερτζι.
Στο ΝΒΑ κέρδιζε ως επί των πλείστων 10ήμερα συμβόλαια. Συνολικά έχει παίξει σε 161 ματς του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη (Σάρλοτ 2008-09, Γκόλντεν Στέιτ 2009-2010, Ουάσινγκτον (2009-2013) με 5,4 πόντους και 38% στα τρίποντα.
Πηγή: basketnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου