Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ολυμπιακός: Μος ο αντι-Παπανικολάου


Σε περίπτωση Κώστας Παπανικολάου αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα, η οποία πρόκειται για 1,5 εκατ. το χρόνο, τότε αμέσως στο λιμάνι θα βρεθεί ο παίκτης που φέτος φορούσε τη φανέλα της Σιένα, Ντέιβιντ Μος με τον οποίο έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός.

Η Μπαρτσελόνα είπε στον «Παπ» να τους απαντήσει άμεσα για την επιλογή του αφού θέλουν να ξέρουν προς ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν με τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ να ενδιαφέρει πολύ τους «μπλαουγκράνα».

Σίγουρα σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δουν πως θα έχουν τον Κώστα Παπανικολάου μόνο για τους υπόλοιπους 8 μήνες, θα σκεφτούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησής του στην ισπανική ομάδα αφού θα σκεφτούν πως θα τον χάσουν σε λίγους μήνες οπότε το να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα θα ήταν καλό για την ομάδα. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα περιμένουμε να δούμε μήπως υπάρξει κάποια κίνηση και θα αναμένουμε την απάντηση του Ολυμπιακού που προς το παρών δεν ξέρουμε αν θα είναι θετική ή αρνητική.

Από την άλλη στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ευρώπης, οι πρόεδροι του συλλόγου, δήλωσαν στον παίκτη πως τον θέλουν στην ομάδα χωρίς ωστόσο να μπουν σε λεπτομέρειες προτείνοντάς του ανανέωση συμβολαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου