Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Άρης: Νέο, τετραετές συμβόλαιο σε Πελεκάνο!


Μπορεί ο Μιχάλης Πελεκάνος να μην έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του, στο νέο τετραετές συμβόλαιο (3+1 χρόνια) που του πρότεινε η ΚΑΕ Άρης, ωστόσο η συμφωνία των δυο πλευρών δεν πρόκειται να χαλάσει. Όπως διαπιστώθηκε και από την επικοινωνία που υπήρξε το βράδυ της Δευτέρας, Άρης και Πελεκάνος θα βαδίσουν μαζί μέχρι το τέλος της καριέρας του 32χρονου διεθνή φόργουορντ.
Τόσο ο Βαγγέλης Αγγέλου όσο και οι διοικούντες της ΚΑΕ, δεν εκφράζουν καμιά απολύτως ανησυχία για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ο Πελεκάνος τους έχει στείλει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, αισθάνονται όμορφα στον Άρη και την Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, ο ατζέντης του παίκτη, Σπύρος Καλλέργης, έδειξε ότι θέλει να διατηρήσει τον πελάτη του στα κιτρινόμαυρα, ακόμη και αν προέκυπταν κάποιες πιο συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις, κυρίως από ομάδες του εξωτερικού.
Η συμφωνία Άρη – Πελεκάνου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, διότι απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που αφορούν το νέο συμβόλαιο συνεργασίας των δυο πλευρών. Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα, ο Πελεκάνος θα λάβει και κάποια δεδουλευμένα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, στα πλαίσια των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει η διοίκηση απέναντί του, όταν στα μέσα Ιουνίου είχε συζητήσει μαζί του για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Με το που θα ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή Πελεκάνου, στην ΚΑΕ Άρης θα έχουν κλείσει με θετικό τρόπο ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του αγωνιστικού σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς. Και φυσικά, από εκεί και πέρα, θα κινηθούν με ασφάλεια για τις επόμενες κινήσεις ώστε να κλείσει το ρόστερ το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου