Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Μάλαγα- Παναθηναϊκός 66-60

Ο Παναθηναϊκός έχασε αυτό το παιχνίδι μέσα απο τα χέρια του


     Οι παγίδες των παικτών της Μάλαγα σε αυτούς του Παναθηναϊκού έπιασαν καρπούς προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και ενώ αρχικά το τριφύλλι έδειξε πως μπορεί να πάρει το παιχνίδι στο τέλος ''Αυτοκτόνησε'' και το χάρισε στη Μάλαγα η οποία είχε σερί 11-0 στο τελευταίο 2λεπτο του παιχνιδιού.

     Ο κουρασμένος Ούκιτς και ο τραυματίας Μπανκς δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και η κούρασή τους φάνηκε αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο.  Ο Σιμόν έχασε πολλούς και σημαντικούς πόντους για τη Μάλαγα που θα μπορούσαν να τη στείλουν ακόμα ψηλότερα.

     Καλό παιχνίδι πραγματοποίησε και ο Σχορτσιανίτης απο πλευράς Παναθηναϊκού που προσπάθησε πολύ και φόρτωσε με πολλά φάουλ για ακόμη μια φορά τους αντιπάλους ωστόσο δεν έφτασε αυτό αφού οι πράσινοι δεν είχαν καθαρό μυαλό.

     Ο δήμιος του Παναθηναϊκού αναμφίβολα ο Ουίλιαμς αφού από 57-60 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο παίκτης της Ουνικάχα Μάλαγα πέτυχε τρια συνεχόμενα τρίποντα κάνοντας το τελικό 66-60 υπέρ των Ισπανών έχοντας 5 εύστοχα τρίποντα σε 7 απόπειρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου