Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δυο Ελληνόπουλα για... NBA!

Παπαγιάννης και Χαραλαμπόπουλος έλαμψαν και πάνε Νέα Υόρκη


     Οι 16χρονοι Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός) και Χαραλαμπόπουλος (Περιστέρι) έλαμψαν στη Βαρκελώνη και θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη για το Jordan Brand Classic 2013!

     Μαζί με τον Διονύση Σκουλιδά (Περιστέρι) ήταν μεταξύ των 41 παικτών απο 23 χώρες της Ευρώπης στην 7η έκδοση του Jordan Brand Classic International Camp (1-3/3) στο Ciutat Esportiva Joan Gamper (προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα), άπαντες προκρίθηκαν στο All Star Game του Palau Blaugrana (έδρα της Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ), αλλά οι δυο εκ των τριών Ελλήνων κατάφεραν να φτάσουν ακόμη ψηλότερα παίρνοντας μια θέση στο Jordan Brand Classic το οποίο θα διεξαχθεί στην επίσημη έδρα των Μπρούκλιν Νέτς, Barclays Center στις 13/4.

     Ο Γιώργος Παπαγιάννης του Περιστερίου έχει ύψος 2,14 και αγωνίζεται (όπως είναι φυσικό) ως σέντερ και σε δηλώσεις που έκανε δήλωσε πολύ χαρούμενος που είναι μέσα στους 10 καλύτερους παίκτες και ελπίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

     Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος του Παναθηναϊκού έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται ως φόργουορντ ενώ επίσης δήλωσε πολύ περήφανος που κατάφερε να διακριθεί σε μια τέτοια διεθνή διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου