Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Δεν πάει Πάτρα ο Κόλεμαν

Ο Κόλεμαν δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα προληπτικά


     Ο Γουίλιαμ Κόλεμαν μπορεί αρχικά να είχε κάποιες ελπίδες να ταξιδέψει στην Πάτρα ενόψει του All Star Game όμως τελικά αποφασίστηκε απο την Καβάλα να μείνει στην πόλη για λόγους προληπτικούς αφού ο σέντερ της ομάδας του Άγγελου Κορωνιού είχε γυρίσει τον αστράγαλό του και σε περίπτωση που αγωνιζόταν θα είχε αρκετές πιθανότητες να πάθει υποτροπή.

     Στα τελευταία δυο παιχνίδια της Καβάλας ο Αμερικανός δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του και θέλει να αποθεραπευτεί για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος όπου η Καβάλα προσπαθεί να αποφύγει τελείως τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού.  Ο Άγγελος Κορωνιός και οι συνεργάτες του ελπίζουν στην επιστροφή του Κόλεμαν στα ίδια επίπεδα που βρισκόταν και πριν τον τραυματισμό ελπίζοντας να μην τον έχει επηρεάσει η αγωνιστική απραξία αφού είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες στο ρόστερ της Καβάλας.

     Οι παίκτες του Άγγελου Κορωνιού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με τους γνωστούς τραυματίες να είναι απόντες καθώς και τους Βελισσαρίου με Πιεβάλιτσα οι οποίοι θα ταξιδέψουν για την Πάτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου