Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Στον Κολοσσό ο Κάπελαν

Παίκτης του Κολοσσού και επίσημα ο Ντιέγκο Κάπελαν


     Ο Ντιέγκο Κάπελαν αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού αφού ανακοινώθηκε σήμερα απο τη διοίκηση των ''θαλασσί''.  Ο Καναδός γκαρντ/ φόργουορντ ήρθε στη Ρόδο για χάρη της ομάδας του Βασίλη Φραγκιά και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως παίκτης του Κολοσσού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ. 

     Ο Καναδός με βοσνιακό διαβατήριο 25χρονος και με ύψος 1,90 γκαρντ και φόργουορντ καλαθοσφαιριστής, πριν λίγο καιρό αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού στο κυπριακό πρωτάθλημα ενώ έχει φορέσει τη φανέλα των Βονμπάου και Ζρινγσκι σε γερμανικό και βοσνιακό πρωτάθλημα αντίστοιχα.

     Με τους Κύπριους, ο Κάπελαν είχε 12,4 πόντους ανά παιχνίδι με το εξαιρετικό 51% στα τρίποντα, 35% στα δίποντα ενώ από ελεύθερες βολές ένα ποσοστό κοντά στο 85%.  Μάζευε 2.8 ριμπάουντ και μοίραζε 1.5 ασίστ ανά αγώνα κατά μέσο όρο σε 20 αγωνιστικές που αγωνίστηκε.

     Ο Κάπελαν θα μεταβεί στη Ρόδο το βράδυ της Δευτέρας και θα είναι παρών στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ θέτει υποψηφιότητα για το ντεμπούτο του στις 17 Μαρτίου στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Diego Kapelan, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου