Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Θαυμασμός Μαγκουάιρ για Γκάλη

Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος επισκέφθηκε την ΚΑΕ Άρης για αφιέρωμα στον Γκάλη


     Ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Κεν Μαγκουάιρ, επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να μάθει τα πάντα για τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη και να του κάνει ειδικό αφιέρωμα αφού αυτό που θέλει είναι να μάθει πολλά για την ομάδα, τους τίτλους αλλά και τον ''Νικ'' ο οποίος ήταν το φαινόμενο της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης. 

Αναλυτικά τι ανέφερε η ΚΑΕ Άρης:

''Το ενδιαφέρον ενός Αμερικανού δημοσιογράφου που διαμένει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα τράβηξε ο Άρης και ιδιαίτερα το τεράστιο κεφάλαιο του Νίκου Γκάλη.

Ο Ken Maguire που συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους αθλητικούς διαδικτυακούς ιστότοπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης με σκοπό να κάνει ένα ειδικό αφιέρωμα στον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη και να σκιαγραφήσει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα, τις επιτυχίες και τα ρεκόρ που δημιούργησε.

Ο Αμερικάνος από τη Βοστόνη είχε την ευκαιρία να συλλέξει ιστορικά στοιχεία για τη ΄΄χρυσή΄΄ εποχή της Αυτοκρατορίας του Άρη, να δει απο κοντά τα τρόπαια της ομάδας μας και φυσικά να ξεναγηθεί στο Αλεξάνδρειο από τον team manager της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη και να δει τα 21 λάβαρα που κοσμούν το γήπεδο.

Ο Ken Maguire έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που καθόρισε την ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον μεγάλο αθλητή, Νίκο Γκάλη''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου