Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Εκτός Σερμαντίνι και Λο

Χωρίς τους Έισι Λο και Γκιόργκι Σερμαντίνι ο Ολυμπιακός στη Καβάλα


     Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λο και Σερμαντίνι για το παιχνίδι με την Καβάλα στην ομώνυμη πόλη.  Οι δυο καλαθοσφαιριστές ανέβασαν πυρετό και θα προφυλαχθούν ενόψει του πολύ δύσκολου παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα ενώ απών θα είναι και ο πρώην παίκτης της Καβάλας, Γεωργάκης ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

     Ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε πως θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι αφού η Καβάλα εντός έδρας είναι πολύ καλή αλλά πιστεύει πως η ομάδα του με συγκέντρωση, καλή άμυνα και επιτυχημένους αιφνιδιασμούς θα πάρει (ακόμα) μια εύκολη νίκη στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

     Απο την πλευρά του ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους τόνισε πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για ακόμη μια φορά δυο παιχνίδια μέσα σε μια βδομάδα εκτός έδρας και αυτό μπορεί για κάποιους να είναι κουραστικό όμως σύμφωνα με τον παίκτη των ερυθρόλευκων έχει συνηθιστεί πια στον Πειραιά αυτό.  Επίσης ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι με την Καβάλα θέλει προσοχή αφού παίζουν το πρωί (12:30) αλλά και γιατί (όπως είπε και ο Τόμιτς) οι ''Αργοναύτες'' είναι πολύ καλοί μπροστά στον κόσμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου