Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο Χαντ στο Rebound.gr

Ο Τζέρεμι Χαντ μίλησε στο Rebound.gr για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα


     Ο Αμερικανός παίκτης του Άρη, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει αρκετούς το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις και το πάθος που έχει, μίλησε στο blog μας για τους στόχους που έχει για το μέλλον, για τον Άρη και τον κόσμο του καθώς και για τα παιδιά που δεν έχουν ταλέντο πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν και με ποιο ''κλειδί''

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χαντ:

Για το όνειρό του:

''Θέλω να  πάω κάποτε στο NBA και να έχω μια επιτυχημένη ζωή.  Μετά το μπάσκετ σκεύτομαι σοβαρά το γεγονός να γίνω αθλητικός ατζέντης (μάνατζερ)''.

Για τον Άρη και τον κόσμο του:

''Μου αρέσει πολύ ο Άρης, πιστεύω οτι τα πάμε καλά και μπορούμε ακόμη καλύτερα.  Θέλω να συνεχίσουμε τις νίκες στο πρωτάθλημα για όσο περισσότερο γίνεται.  Έχουμε στόχο να βγούμε μέσα στην 6αδα αλλά ακόμη καλύτερα 5οι.  Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω του χρόνου στον Άρη, αφού δεν γνωρίζω αν με θέλουν και αν με προσεγγίσουν για νέα υπογραφή.  Λατρεύω τους οπαδούς του Άρη αφού αγαπούν την ομάδα τους και τα δίνουν όλα μέχρι θανάτου.  Μας αρέσει πολύ η υποστήριξή τους και μας έχει βοηθήσει πολύ''.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: 

''Ξέρω οτι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να μας αποσπάσουν την προσοχή όμως δεν θα τα καταφέρουν γιατί έχουμε πίστη γιαυτό το παιχνίδι.  Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το τζάμπολ του παιχνιδιού.  Θα είναι ένας εξαιρετικός αγώνας''.

Για το Ελληνικό μπάσκετ:

''Η Ελλάδα έχει πολύ ωραίο και πειθαρχημένο μπάσκετ.  Πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα για να παίξει κάποιος''.

Για τους μικρούς μπασκετμπολίστες:

''Με πολλή δουλειά και αφοσίωση πιστεύω πως θα καταφέρει να φτάσει ένα παιδί που το θέλει πολύ, σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.  Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο καθώς πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό για να πας μπροστά.  Όταν ένα παιδί δεν έχει ταλέντο για να πετύχει στο μπάσκετ θα πρέπει να έχει κοφτερό μυαλό (πανέξυπνο)''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου