Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τα εισιτήρια για την τιμητική του Γκάλη

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για την τιμητική ημέρα του Νίκου Γκάλη


     Στις 7 Μαϊου όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Νίκος Γκάλης θα έχει την... τιμητική του από την ΚΑΕ Άρης αφού οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων θεώρησαν πως πρέπει να τιμηθεί με μια γιορτή στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον ο μεγαλύτερος (ίσως) Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

''Η διοίκηση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 1 Απριλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαϊου 2013 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να προμηθεύονται κατά προτεραιότητα το εισιτήριο της εκδήλωσης από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου.  Η επιλογή θέσης θα είναι ελεύθερη (δεν ισχύουν οι θέσεις διαρκείας).  Κάθε κάτοχος δικαιούται ΕΝΑ εισιτήριο.

Από Σάββατο 6 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους.


*Παιδιά έως 6 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο ΧΩΡΙΣ θέση.

Τρόποι πληρωμής:
*Μετρητά
*Αντικαταβολή

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά 09.00 με 17.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον (1ος όροφος Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600), καθώς και τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων μας από τα ειδικά εκδοτήρια.

Σημειώνεται ότι, κάθε φίλαθλος θα προσέρχεται στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τη θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό του και θα καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται σε αυτό.  Ενημερώνουμε ότι στις εισόδους κάθε θύρας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων,θα υπάρχουν ειδικοί ταξιθέτες, οι οποίοι θα διευκολύνουν τη διαδικασία''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου