Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Παπανικολάου: ''Όνειρο το NBA''

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το μεγάλο του όνειρο


     Ο Κώστας Παπανικολάου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη με αποτέλεσμα να υπάρξουν σειρήνες από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από το NBA για πιθανή μεταγραφή του  παίκτη των ερυθρόλευκων στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

     Ο νεαρός σμολ και πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για το όνειρό του να πάει στο NBA παρά που πολλές φορές αυτό δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ένα παίκτη αφού μπορεί να ''χαθεί''.

Ορισμένα από όσα δήλωσε ο 22χρονος στο site Trendbasket.net:

''Οι διαφορές ανάμεσα σε Ίβκοβιτς και Μπαρτζώκα πρώτα απ' όλα είναι το όνομα.  Είναι παγκόσμιας κλάσης προπονητής.  Αξίζει τεράστιο σεβασμό.  Ο Μπαρτζώκας είναι ανερχόμενος.  Θα δούμε στο τέλος αν ήταν σωστές η όχι οι αποφάσεις και οι τακτικές του.

Ονειρεύομαι και σκέφτομαι το NBA.  Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω σαν τον Κόμπε Μράιαντ και τον ΛεΜπρον Τζέιμς.  Υπάρχουν φορές που δεν είναι το σωστότερο να πας εκεί, αλλά θέλω να πάω αν μου δοθεί η ευκαιρία.  Είναι το όνειρό μου.

Τα είδωλά μου είναι πολλά αλλά No1 ο Νίκος Γκάλης.  Επίσης υπάρχουν και Ευρωπαίοι όπως Ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Βλάντε Ντίβατς και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου