Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Οι νικητές του All Star Πάτρας

Αναλυτικά οι νικητές του All Star Game που έγινε στην Πάτρα


     Ο Μπρέντ Πέτγουεϊ εκτός από την κατάκτηση του καλύτερου καρφώματος στο 20ο All Star της Πάτρας, ο Αμερικανός ήταν και ο κορυφαίος στο διπλό μεταξύ Ελλήνων και ξένων αφού ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος του παιχνιδιού με 26 πόντους και παράλληλα καταπληκτικές μαγικές στιγμές.

     Αξίζει να αναφερθεί πως πριν το τζαμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του μεγάλου Γιώργου Κολοκύθα ενώ προβλήθηκε βίντεο με την καριέρα και τη ζωή του.

     Ένα και μοναδικό απρόοπτο είχε ο διαγωνισμός που επισκιάστηκε απο τον τραυματισμό του καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό αντίχειρα και θα μείνει εκτός μάχης για τουλάχιστον μιάμιση βδομάδα όπως είναι η αρχική εκτίμηση.

     Όπως αναφέραμε και πριν λοιπόν, ο Μπρέντ Πέτγουεϊ έκανε το καλύτερο κάρφωμα απο όλους τους συμμετέχοντες παίρνοντας 50/50 συνολικά βαθμούς ενώ δεύτερος κατατάχθηκε ο Κίτον Γκράντ με 45.

     Στον διαγωνισμό των τριπόντων νικητής αναδείχθηκε ο Γιωργος Δέδας συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς έναντι 15 του δεύτερου Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου