Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μάσεϊ: ''Σκέφτομαι την επιστροφή μου στον Άρη''


Την επιθυμία του κάποτε να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα του Άρη εξέφρασε ο Τζερεμάια Μάσεϊ


     Ο πρώην παίκτης των κιτρίνων τόνισε πως επιθυμία του είναι μια μέρα να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη.  Ο Αμερικανός αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους του Άρη οι οποίοι φαίνεται να τον ελκύουν σε πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα.

     Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει για το γεγονός ότι βρέθηκε μια ανάσα από την υπογραφή του με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά η μεταγραφή χάλασε τελευταία στιγμή.  Στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα ''OnSports.gr'' μίλησε επίσης για το παιχνίδι της ομάδας του (Μπάμπεργκ) με τον Παναθηναϊκό.


Κάποια από τα λόγια του:

''Έφτασα πολύ κοντά στο να υπογράψω στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι που πέρασε αλλά τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως προγραμματιζόταν και δεν έγινε η μεταγραφή.  Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να φορέσω τη φανέλα του Άρη φυσικά όμως θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.  Τα πρωταθλήματα στα οποία έχω αγωνιστεί είναι τελείως διαφορετικά και έχει το καθένα τον δικό του ανταγωνισμό και τη δική του δύναμη έτσι μου είναι δύσκολο να τα συγκρίνω''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου