Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τέλος ο Ντουμπέ

Επίσημα πλέον, ο Ντουμπέ παρελθόν από τον Κολοσσό Ρόδου


     Ο Κολοσσός Ρόδου έφτασε στη λύση της συνεργασίας του με τον Μάσε Ντουμπέ αφού ο Γάλλος σμολ φόργουορντ δεν έπεισε τον Βασίλη Φραγκιά και τους συνεργάτες του με αποτέλεσμα τώρα να ψάχνονται για άλλον παίκτη που να συμπληρώσει αποτελεσματικότερα το κενό της θέσης του Ντουμπέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

''Κ Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Masse Doumbe, ο οποίος αναχώρησε σήμερα το πρωί από τη Ρόδο με προορισμό την πατρίδα του.  Ο Doumbe αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια με τη ΄΄θαλασσί΄΄ φανέλα, με τελευταίο αυτό κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ.  Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Γάλλο καλαθοσφαιριστή και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του''.

     Οι άνθρωποι του Κολοσσού όμως δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν χωρίς παίκτη στη θέση που άφησε κενή ο Ντουμπέ και γιαυτό το λόγο ψάχνουν να φέρουν στην Ελλάδα έναν παίκτη που θα τους βοηθήσει περισσότερο απότι ο Γάλλος με το όνομα του Όριον Άουτερμπριτζ να είναι ψηλά στη λίστα της Ροδίτικης ομάδας σύμφωνα με το Basketnet.gr.  Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ είχε έρθει για τον Άρη στην Ελλάδα στην αρχή της χρονιάς χωρίς ωστόσο να πάρει ποτέ ουσιαστική θέση στο ρόστερ αφού δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τον προπονητή του Άρη λόγω του προβλήματος με τη FIBA και πήγε στον Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο όπου είχε 16,2 πόντους και 9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου