Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Έξαλλοι στην Πάτρα

Έξαλλοι με τη διαιτησία στο παιχνίδι Απόλλων Πατρών- Ρέθυμνο


     Οι διαιτητές έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους του Απόλλωνα οι οποίοι παρά το εξαιρετικό πρόσωπο που έχουν δείξει διαχρονικά εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι ένα σωματείο το οποίο δεν έχει ως στόχο τη διαμαρτυρία και την ''κλάψα'' αλλά οι άνθρωποι της Πατρινής ομάδας αποφάσισαν πως δεν γίνεται να αντιμετωπίζουν τέτοιους διαιτητές σε σχετική τους ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα:

"Η προσπάθεια που κάνουμε στην Πάτρα προάγει τον αθλητικό πολιτισμό, είναι απόφαση όλων να συνεχιστεί και κυρίως του κόσμου μας και δεν πρόκειται να την σταματήσει ΚΑΝΕΙΣ!
Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ο Απόλλων έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και την αναγνώριση των αντιπάλων. Το μπάσκετ στην Πάτρα αποτελεί διέξοδο, διασκέδαση και τρόπο ζωής.
Το κοινό της πόλης είναι μπασκετικό και ξέρει πολύ καλά να αναγνωρίζει την αξία των αντιπάλων. Το έκανε και μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο όταν χειροκρότησε την αντίπαλη ομάδα. Το έκανε σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια που κρίθηκαν σε ένα σουτ και παρά την απογοήτευση από την ήττα χειροκρότησε τον Πανιώνιο και τον ΚΑΟΔ αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους.
Η φιλοσοφία του Απόλλωνα δεν είναι να αναλώνεται σε ανακοινώσεις, που ουσιαστικά δεν έχουν κάποιο νόημα. Άλλωστε οι 2.000 Πατρινοί που ήταν στο γήπεδο στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και οι πολλοί φίλοι του μπάσκετ που το παρακολούθησαν από την κρατική τηλεόραση είδαν καλά τι συνέβη και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Το μπασκετικό κοινό της Πάτρας έχει μάτια και βλέπει. Διαθέτει κρίση, είναι σε θέση να αξιολογεί και να αναγνωρίζει πότε αδικείται. Ας μην υποτιμούν κάποιοι την κρίση του και τις γνώσεις του στο άθλημα.
Εμείς στον Απόλλωνα πρεσβεύουμε άλλα πράγματα. Θέλουμε τις οικογένειες στο γήπεδο, θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος τον χειροκροτούμε, δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με άλλους παράγοντες, και δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να σταματήσει ότι όμορφο έχουμε καταφέρει.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, και ειδικά σε παράγοντες που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων, να προκαλούν το ίδιο το μπάσκετ και τον κόσμο μας.
Οι κοπιαστικές προσπάθειες της διοίκησης του Απόλλωνα, που ξεκίνησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, να επικρατήσει αθλητικό πνεύμα θα συνεχιστούν. Η απόφαση αυτή είναι συλλογική και αδιαπραγμάτευτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου