Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ήττα για Γιαννάκη

Ήττα στο ντέρμπι με τη Χάβρη η Λιμόζ του Γιαννάκη 


     Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, Λιμόζ, γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι παραμονής ενάντια στη Χάβρη με το 85-74 εκτός έδρας, χάνοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια παραμονής στην πρώτη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος και την αποφυγή του υποβιβασμού στην PRO B.

     Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή ότι το ήθελε περισσότερο η Χάβρη αφού στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν στο 25-15 και αυτό ήταν ευκολότερο για χα ''χτιστεί'' μια διαφορά 20 πόντων στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου (ημίχρονο) με το σκορ να είναι στο 47-27.  Ο ρυθμός της Χάβρη δεν μπορούσε να σταματήσει με... τίποτα και στην τρίτη περίοδο το αποτέλεσμα του φωτεινού πίνακα έγραφε 64-48 ενώ το μόνο που κατάφερε η Λιμόζ ήταν να μειώσει τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους παίκτες να κάνουν μια καλή προσπάθεια.

     Για τους γηπεδούχους ο κορυφαίος ήταν ο Κινγκ με 26 πόντους ενώ από την ομάδα του Γιαννάκη, αξιότιμη προσπάθεια κατέθεσε ο Μπρόκμαν με 21 πόντους.  Ο Αλέξης Τσάμης δεν αγωνίστηκε και πάλι λόγω τραυματισμού.  Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση, η Λιμόζ είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 8 νίκες και 12 ήττες ενώ η Χάβρη είναι στην 11η θέση με 9 νίκες και 12 ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου