Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα 77-90

Σε ένα θεαματικό παιχνίδι στο Σ.Ε.Φ. η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού


     Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αρκετά μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο και ήταν στον περισσότερο χρόνο στον πόντο με την ομάδα της Βαρκελώνης ωστόσο η πολύ κακή εμφάνιση του τετάρτου δεκαλέπτου για τους ερυθρόλευκους τους στέρησε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να είναι ντέρμπι αν δεν έμπαιναν με... ''σβηστές'' μηχανές στο τρίτο δεκάλεπτο.

     Ηγέτης του Ολυμπιακού για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος βοήθησε πολύ με τις κινήσεις και τα τρίποντα του την ώρα που οι Πειραιώτες το χρειαζόταν ενώ στο τέλος μέτρησε 23 πόντους.  Πολύ καλοί ήταν επίσης οι Τζος Πάουελ και Γιώργος Πρίντεζης, που πέτυχαν 15 και 16 πόντους αντίστοιχα, βοηθώντας εξαιρετικά πολύ την ομάδα τους προς τη νίκη.

     Απο την άλλη, η καλύτερη Μπαρτσελόνα του δευτέρου ημιχρόνου, είχε τους εξαιρετικούς Λόρμπεκ (21) και Μάικλ (20) οι οποίοι συνολικά πέτυχαν τους 41 απο τους 90 πόντους των μπλαουγκράνα.  Καλή εμφάνιση έκαναν και οι Ναβάρο (10), Τόμιτς (10) ενώ βοήθησε αρκετά και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

     Το παιχνίδι δεν ήταν εξ αρχής της Μπαρτσελόνα αφού ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά και απείλησε την Ισπανική ομάδα αλλά οι τέσσερις συνεχόμενες άστοχες βολές των ερυθρόλευκων στο τρίτο δεκάλεπτο μετά την τεχνική ποινή στον Γιασικεβίτσιους, τους επηρέασε αρκετά απ' ότι φάνηκε στη συνέχεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου