Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Κουμπούρας: «Μπορούμε και πάλι τετράδα»


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθύμνου, Φάνης Κουμπούρας μίλησε για τη μεταγραφή του στο Ρέθυμνο, το μπάσκετ στην Ελλάδα ενώ είπε κάποια πράγματα και για το στυλ παιχνιδιού της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην SportDay:

Για τη μεταγραφή του στο Ρέθυμνο: «Σίγουρα δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Μιλάμε για μια ομάδα όπως το Ρέθυμνο που εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια στην Α1, ενώ έχει πολλές επιτυχίες κι εξαιρετική οργάνωση. Το Ρέθυμνο είναι από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που έχει διατηρήσει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δεν ήταν δύσκολο να το αποφασίσω, γιατί το Ρέθυμνο, εμπνέει σιγουριά».
Για το μπάσκετ στην Ελλάδα: «Πρέπει να γίνει πιο θεαματικό, πιο εμπορικό ώστε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και να έχουν και οι ομάδες περισσότερα έσοδα».
Για το αγωνιστικό στυλ του Ρεθύμνου: «Είναι διαφορετικό με πολλά τρεξίματα και πολλά σουτ και σίγουρα είναι ενδιαφέρον. Δεν το έχω δοκιμάσει στην καριέρα μου και με προβληματίζει λίγο, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Είναι μια νέα, διαφορετική πρόκληση κι είναι αυτό που ψάχνω».
Για το αν μπορεί το Ρέθυμνο να παραμείνει ψηλά (σ.σ. φέτος στην 4η θέση): «Ναι μεν η αποχώρηση του Πέτγουεϊ ήταν σημαντική αλλά θεωρώ πως η ομάδα θα δυναμώσει και θα καλύψει τα όποια κενά. Μπορούμε να διατηρηθούμε στην τετράδα».
Για την Κολοσσό Ρόδου: «Βέβαια δεν τα πήγαμε καλά στην αγωνιστική περίοδο, αλλά φεύγω με πολλές όμορφες αναμνήσεις. Εύχομαι πάντως να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον, γιατί ήταν μια υπέροχη χρονιά κι έκανα πολλούς καλούς φίλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου