Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Έρχεται ο ΜακΚόλουμ, αρέσει ο Αναγκόνιε


Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική σεζόν όπως φαίνεται ο Έρικ ΜακΚόλουμ, αφού ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του στον Ιστορικό.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, όμως, δεν θα κάτσει να περιμένει μόνο τον Έρικ, και γι αυτό είναι διατεθειμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αλοΐζιους Αναγκόνιε, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τα «κίτρινα» του Ηλυσιακού.

Ο Αμερικάνος σέντερ, είχε πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος στην Α1 μετρώντας 11,1 πόντους μέσο όρο και 7,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έχει 40% ποσοστό από τη γραμμή των 6,75. Το θέμα για τον Πανιώνιο όμως δεν είναι όλα αυτά αλλά το ότι ο 32χρονος ενδιαφέρει και την ουκρανική Ντίπρο, μια ομάδα που ήδη κινείται για την απόκτησή του. Αν οι άνθρωποι των Νεοσμυρνιωτών, κάνουν αποφασιστικές κινήσεις, σίγουρα θα έχουν μεγάλες ελπίδες για μεταγραφή του στο σύλλογο. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να γνωρίζουμε αν θα γίνει κάποια κίνηση από την ελληνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου