Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο Παπαπέτρου στο Mpasketmania!


Στο mpasketmania.blogspot.gr μίλησε ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος των Νέων, Γιάννης Παπαπέτρου. Ο νεαρός πολύ ταλαντούχος και πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας στο παιχνίδι με τη Γεωργία, τοποθετήθηκε για το όνειρό του να αγωνιστεί στο NBA κάποια μέρα ενώ ανέλυσε γιατί η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, τα πάει τόσο περίφημα στη διοργάνωση με τρεις συνεχόμενες νίκες.

Αναλυτικότερα:

Γιάννη πες μας κάποια λόγια για το σημερινό παιχνίδι με τη Γεωργία...

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα. Εμείς μπήκαμε στο ματς με έλλειψη συγκέντρωσης και νομίζω πως αυτό έγινε επειδή αρχικά υποτιμήσαμε την ομάδα της Γεωργίας. Ευτυχώς παρά το κακό μας πρόσωπο, που μείναμε κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο γιατί στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένα με οδηγό την καλή άμυνα καταφέρνοντας έτσι να χτίσουμε μια διαφορά που κρατήσαμε μέχρι το τέλος του αγώνα».

Σε τι οφείλονται κατά τη γνώμη σου οι τρεις σερί νίκες και το 3/3;

«Πιστεύω πως όλα τα παιδιά και το προπονητικό τιμ, προσεγγίζει κάθε αγώνα ξεχωριστά με πολύ καλή δουλειά από πλευράς σκάουτινγκ. Στα αγωνιστικά πιστεύω πως οφείλεται κυρίως γιατί νιώθουμε όλοι σαν μια παρέα όπου ο ένας νοιάζεται για τον άλλον, κάτι που βγαίνει και στο γήπεδο».

Θα ερχόσουν στην Ελλάδα για να παίξεις σε κάποια ομάδα, ή σκέφτεσαι αποκλειστικά το εξωτερικό και το NBA;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ στην καριέρα μου ως μπασκετμπολίστας. Από εκεί και πέρα, πάντα το όνειρό μου ήταν το NBA, αλλά η Ελλάδα και η Ευρώπη διαθέτει πολλούς αξιόλογους συλλόγους τους οποίους πάντα θα έχω στο μυαλό μου».

Παρακολουθούσες το ελληνικό πρωτάθλημα όσο ήσουν στην Αμερική;

«Παρακολούθησα περισσότερο τους τελικούς της Α1 και αυτό επειδή είχα επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθώ αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος από την Αμερική όχι μόνο λόγω χρόνου που έχω αλλά και εξαιτίας της διαφοράς ώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου