Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Με 45 πόντους ο Χάρντεν, 3-1 μείωσαν οι Ρόκετς! (VIDS)


Οι Χιούστον Ρόκετς δείχνουν πως δεν θα «πουλήσουν» εύκολα το τομάρι τους στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αφού μείωσαν εντός έδρας τη σειρά στο 1-3 (καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να περάσει ενώ είναι πίσω με 0-3) και θέλουν να πιστεύουν στο «όνειρο» με το επόμενο παιχνίδι της σειράς ωστόσο να μεταφέρεται στο Όκλαντ. 

Ο Χάρντεν ήταν απλά ασύλληπτος στη νίκη της ομάδας του με 128-115 αφού τα έκανε... όλα! Ο γκαρντ των Ρόκετς πήρε από το χέρι την ομάδα του και με μια ηγετική (αν μη τι άλλο) εμφάνιση 45 πόντων την οδήγησε σε αυτό που είχε πει και ο Ντουάιτ Χάουαρντ χθες, στη νίκη που θα τους δώσει ψυχολογική ώθηση για να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Εξαιρετικό παιχνίδι για τις «Ρουκέτες» έκαναν και οι Τζος Σμιθ (20 πόντους), Τρέβορ Αρίζα (17 πόντους), Ντουάιτ Χάουαρντ (14 πόντους) και Τέρενς Τζόουνς με επίσης 14 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους σε πολύ καλό βράδυ ήταν ο τραυματίας Στεφ Κάρι με 23 πόντους, όσους είχε και ο Κλέι Τόμπσον. Ο Ντρέιμοντ Γκριν ακολούθησε με 21 πόντους ενώ σημαντική ήταν και η προσπάθεια του Χάρισον Μπαρνς με 14 πόντους.

Δείτε τα βίντεο με τις ωραιότερες φάσεις του Game 4:

Η ηγετική εμφάνιση του Τζέιμς Χάρντεν: 


Μια φοβερή ασίστ του Χάρντεν στον Χάουαρντ:


Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα όπου οι Ρόκετς είχαν 45 πόντους:


Το TOP5 της βραδιάς:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου