Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Προμηθέας: Κουμπούρας... διετίας!


Κάτοικος Πάτρας και (σχεδόν) επίσημα αναμένεται να είναι τις επόμενες ώρες ο Φάνης Κουμπούρας έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας του με καλές εμφανίσεις στο Ρέθυμνο, αφήνοντας τους κρητικούς για χάρη των νεοφώτιστων στην Α2, οι οποίοι με την προσθήκη του θα έχουν μεγάλους στόχους.

Αρχικά βγήκε σαν σενάριο το συγκεκριμένο, μέχρι να έρθει ο ίδιος ο παίκτης (με τον οποίο συνομίλησε το mpasketmania.blogspot.gr) δηλώνοντας πως όντως υπάρχει πρόταση από την ομάδα της Πάτρας, την οποία κολακεύει τον ίδιο και βρίσκεται κοντά στη συμφωνία. Η συγκεκριμένη συμφωνία όχι μόνο ενισχύει τον Προμηθέα αλλά αφήνει και υποσχέσεις για μια ανταγωνιστική δεύτερη κατηγορία όπου οι θέσεις για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» θα παιχτούν με σκληρές μάχες και η εμπειρία θα μιλήσει.

Σύμφωνα με τα σενάρια των τελευταίων ημερών, ο έμπειρος γκαρντ ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών με τον Προμηθέα με τις απολαβές του να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαμένει στην Πάτρα έως (τουλάχιστον) το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου