Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αρκαδικός: «Βλέπει» Ταπούτο!


Τον Χρήστο Ταπούτο φαίνεται να θέλει να εντάξει στο «δυναμικό» του ο Αρκαδικός στην παρθενική του εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1, θέλοντας έναν παίκτη με την εμπειρία του 32χρονου φόργουορντ.

Ο Ταπούτος μπορεί να αποτελεί έναν «ακριβό» σχετικά παίκτη για τα δεδομένα της ομάδας του Αρκαδικού, ωστόσο θα γίνει η κάθε προσπάθεια προκειμένου να έρθουν παίκτες που θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τον στόχο που θα τεθεί, την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Ο Χρήστος Ταπούτος τη φετινή χρονιά ξεκίνησε στην Αφιόν Καραχισάρ, ωστόσο ολοκλήρωσε την χρονιά με τον Πανιώνιο, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Α2.

Ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ, Ηρακλή, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Άρη σύμφωνα με πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr δεν θέλει να μιλήσει για το μέλλον του διότι είναι ακόμη νωρίς όπως υποστηρίζει πως δεν σκέφτεται από τόσο νωρίς να σταματήσει το μπάσκετ, ενώ πάρα πολύ δύσκολα θα «προχωρήσει» η υπόθεση του στους «Αρκάδες». Ο 32χρονος φόργουορντ ρωτήθηκε και για το αν έχει κάποια «κρούση» από ομάδα της Α1, τονίζοντας πως ακόμα δεν τον έχει πλησιάσει κάποιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου