Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ- Ρέθυμνο 75-62


Ο ΠΑΟΚ με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να κάνει την έκπληξη απέναντι στους «πράσινους» οι οποίοι πέρασαν με 2-1 τη σειρά επί του Κολοσσού Ρόδου. Ο «δικέφαλος» ήταν ανώτερος των κρητικών στο παιχνίδι και πανηγύρισαν την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας μαζί με Άρη και Παναθηναϊκό (εκκρεμούν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο).



Το «παλατάκι» είχε πολύ μικρή προσέλευση στο γήπεδο και γιαυτόν τον λόγο δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι η φράση «πλεονέκτημα έδρας» είχε την πραγματική της έννοια σήμερα, με τον κόσμο να μη δείχνει να ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώντας (όπως φαίνεται) αναμενόμενη τη νίκη της ομάδας τους επί του Ρεθύμνου.

Ο Μπρέμερ ήταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων μετρώντας μάλιστα 19 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Λάνγκφορντ (12π.), Τσόχλας (12π.) και Χαριτόπουλος (11π.). Από πλευράς Ρεθύμνου, το σύνολο του κόουτς Σκουρτόπουλου είχε μόνο δυο παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, Καλαμπόκης με 14 και Κουμπούρας με 11, ενώ στους 9 έμεινε ο Μοχάμεντ Φαγέ. Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη νίκη έκανε το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος όπου και αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Φώτο: paokbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου