Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Άρης: Συνάντηση για Βεζένκοφ!


Νίκος Λώτσος και Λευτέρης Αρβανίτης μίλησαν για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ στον Άρη, μετά και από την επιθυμία του ίδιου να συζητήσει πρώτα με την νυν ομάδα του. Ο μάνατζερ του παίκτη ενημερώθηκε για την κατάσταση της ομάδας και τον επενδυτή που έχει μπει στην ομάδα και φάνηκε να τόνισε πως οι «κίτρινοι» θέλουν για ακόμη έναν χρόνο στο ρόστερ τους τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Ο Βεζένκοφ φέτος πραγματοποιεί την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του και την πιο παραγωγική όντας πρώτος σκόρερ του Άρη αλλά και του πρωταθλήματος με πολλά βλέμματα από ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες (ΝΒΑ) ομάδες να έχουν στραφεί πάνω του για να τον κάνουν δικό τους. Ο ίδιος προτιμάει να μείνει στην Ευρώπη για έναν ακόμη χρόνο με σκοπό να ωριμάσει λίγο ακόμα σαν παίκτης και να ολοκληρωθεί ακόμα περισσότερο δουλεύοντας πριν κάνει το μεγάλο βήμα σε κάποια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα, ή ακολουθήσει το όνειρο του ΝΒΑ.

Η πλευρά του παίκτη και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης συμφώνησαν να τα πουν ξανά μόλις τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του παίκτη (και της ομάδας γενικότερα) όπου και θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και τα "θέλω" της κάθε πλευράς. Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα μιλήσει με τον «Αυτοκράτορα» και μετά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα με σεβασμό προς την ομάδα που τον έχει αναδείξει στο μπασκετικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου