Τρίτη 26 Μαΐου 2015

«Μίλησε με Καλάθη ο Ομπράντοβιτς»

Νικ Καλάθης (δεξιά) και Μίλος Τεόντοσιτς (αριστερά).

Με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει κινηθεί για την απόκτηση του Νικ Καλάθη, κάνουν λόγο νέα δημοσιεύματα, μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου προπονητή με τη Φενέρμπαχτσε αφού η ομάδα της Πόλης θέλει έναν έμπειρο γκαρντ «πρώτης γραμμής».

Ο Ζοτς θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον Έλληνα γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, Νικ Καλάθη, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του για τη νέα χρονιά και που θα τον βρει αυτή καθώς και ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντα, ενδιαφέρεται για να φέρει πίσω τον 26χρονο διεθνή.

Εκτός από το όνομα του Νικ Καλάθη, για τη θέση του γκαρντ στην ομάδα, υπάρχει και αυτό του Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ, αφού φαίνεται να έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο συμπατριώτη του, με την ρωσική ομάδα όμως να βάζει κάποιους όρους-εμπόδια για να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία. Να τονίσουμε ότι και ο Τεόντοσιτς δεν έχει παρουσιαστεί ξεκάθαρος για το μέλλον του.

Στην Τουρκία λόγος γίνεται και για τον Έλληνα γκαρντ της ομάδας, Νίκο Ζήση, ο οποίος φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Ζοτς εφόσον αποκτηθεί ένας εκ των Τεόντοσιτς-Καλάθη, συνεχίζοντας αλλού τη καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου