Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΑΡΗΣ(ε) !


Ο Άρης ήταν φανταστικός από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά και σε συνδυασμό με την απίστευτα ζεστή και δυναμική ατμόσφαιρα των φιλάθλων του για ακόμη μια φορά πανηγύρισε τη νίκη (79-68) απέναντι στην αδύναμη να βρει λύσεις, ΑΕΚ, της οποίας το «όνειρο» για φέτος τελειώνει εδώ.



Η νίκη αυτή για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έστειλε τον Άρη στην τετράδα του πρωταθλήματος και για τα playoffs (αφού εκεί τερμάτισε και στην κανονική διάρκεια) και έδειξε το πόσο αλλαγμένη ομάδα είναι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά σε συνδυασμό με τον ασύλληπτο κόσμο, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ. Βέβαια δυστυχώς υπήρξαν και «παρατράγουδα» λόγω αποφάσεων των διαιτητών της αναμέτρησης στο πρώτο δεκάλεπτο, τα οποία οδήγησαν σε 20λεπτη διακοπή του παιχνιδιού και άμεση «απειλή» για διακοπή του αγώνα αν συμβεί το παραμικρό.

Ας επιστρέψουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ σε πολύ καλή μέρα με 15 πόντους, τον ΛαΜάρκους Ριντ με 13, τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς με 12, όσους και ο Σπύρος Μούρτος. Από πλευράς των ηττημένων Σάκοτα με 19 πόντους και Ουίλμπεκιν με 16 ήταν οι κορυφαίοι, ωστόσο δεν κατάφεραν να «κλέψουν» από το «καυτό» Παλέ τη νίκη που θα τους έστελνε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Φωτο: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου