Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Κοντά στον επαναπατρισμό ο Βασιλειάδης!

Φωτο: fibaeurope.com

Ο Κώστας Βασιλειάδης βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στη χώρα μας, αφού το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα και η συνέχεια στην ισπανική ομάδα μόνο αβέβαιη φαντάζει για τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος θεωρείται από τους πιο έμπειρους γκαρντ της πατρίδας μας και θα μπορούσε να συμβάλλει ουσιαστικά σε κάθε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, δεν βρίσκεται μόνο κοντά στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά ίσως φορέσει και τα «κιτρινόμαυρα» κατεβαίνοντας στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κώστας Βασιλειάδης ενδιαφέρει τους δυο «δικέφαλους» πάρα πολύ. Ο ίδιος τρέφει συμπάθεια από μικρός προς τον «δικέφαλο του Βορρά» ωστόσο ο ερχομός του Μάκη Αγγελόπουλου και η πιθανή συμμετοχή της ΑΕΚ στην Ευρώπη και το EuroCup αν πάρει τη Wild Card μόνο αδιάφορη δεν θα περάσει από τα μάτια του παίκτη της Μάλαγα.

Ο 31χρονος γκαρντ έχει συμπληρώσει 7 χρόνια απουσίας του από το ελληνικό πρωτάθλημα και η επιστροφή του φαντάζει πιο κοντά από τις άλλες φορές αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τους Ισπανούς για συμβόλαιο 1+1 ετών, όμως το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μετά το τέλος των playoffs και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για τον πιθανό επαναπατρισμό του Βασιλειάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου